Sponsering Stichting Mees te Breda

Stichting Mees biedt 4 dagen in de week ontwikkelingsgerichte dagopvang voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
Daarbij is ontspanning en plezier ook een belangrijk onderdeel, want een kind moet zich ook een kind kunnen voelen!
Wij hebben Stichting Mees benaderd met de vraag wat wij eventueel voor hun kunnen betekenen om de kinderen te helpen.
Daarbij vroeg Stichting Mees om een Tablet voor de kinderen.
Stichting Mees heeft in totaal 8 kinderen onder hun hoede. Daarbij dachten wij, dan geven wij 4 tablets aan de stichting. Waardoor er 1 tablet beschikbaar is per 2 kinderen.
De kinderen kijken filmpjes met de tablets en kunnen via de tablet muziek luisteren op de plek waar ze liggen en/of zitten. Ook kunnen met de tablets interactieve spelletjes gespeeld worden met de kinderen.
Zoals ook op de foto’s te zien is, zijn de kinderen heel blij met de tablets.
En daar gaat het ons om!!
Wij wensen de kinderen van Stichting Mees veel plezier met de tablets!

Doneren of donateur worden?

eenmalig doneren

Doneer eenvoudig door zelf het gewenste bedrag te betalen. Geen vast bedrag per maand of contracten, met 1 simpele donatie maken wij al een kind blij! Stichting ieder kind blij is een goed doel voor kinderen! Alle donaties worden volledig besteed aan het organiseren van uitjes voor de kinderen!

Naam*

E-mailadres*